Wanneer u programma's hebt die u de hele dag gebruikt en die eigenlijk alleen maar ruimte innemen op de taakbalk, dan kunt u die dankzij Tray It! in het systeemvak draaien. De eenvoudigste manier is het indrukken van Shift en vervolgens op minimaliseren klikken. U kunt ook rechtsklikken op de vensterknoppen en kiezen voor Place in System Tray, waarna dit voor dat venster automatisch gebeurt.

Handig is dat vensters van hetzelfde programma gegroepeerd worden.

Vreemd genoeg draait Tray It! op het eerste gezicht nergens, maar u kunt het oproepen door te rechtsklikken op een door Tray It! geminimaliseerd programma of door te rechtsklikken op de vensterknoppen van een venster. U kunt echter ook een pictogram voor Tray It! zelf in het systeemvak zetten.

www.trayit.com
taal: EN, freeware, 143 KB
Windows Vista/XP

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000