Smartwatch Fossil nu te bestellen

© PXimport

Smartwatch Fossil nu te bestellen

Software

Geplaatst: 26 november 2012 - 07:15

Aangepast: 16 november 2022 - 09:21

Redactie

De Q Founder-smartwatch van de Amerikaanse sieradenmaker Fossil is nu te bestellen. In de officiële webstore van Fossil is de Q Founder te koop voor 299 euro.

De Q Founder is de eerste smartwatch van Fossil. Anders dan veel techbedrijven hebben de Amerikanen al een jarenlange ervaring met het maken van horloges. Voor de Fossil Founder Q heeft het bedrijf gekozen voor Android Wear als besturingssysteem. Daardoor wijkt de werking van de Q Founder niet af van andere Android-smartwatches. Fossil belooft met de Q Founder niet alleen mensen met een Android-smartphone te zullen bedienen. Het slimme klokje werkt ook met de Android Wear-app voor iOS. De Nederlandse Fossil-store lijkt overigens uit de lucht, maar via de Duitse webwinkel is de Q Founder wel te bestellen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000