PowerPoint als flash: iSpring Converter

Het PowerPoint-bestandsformaat is niet het meest geschikte formaat om op uw webpagina te publiceren. Met iSpring Converter is een PowerPoint-voorstelling echter om te zetten naar flash, prima geschikt voor het web dus. Wanneer u iSpring Converter hebt geïnstalleerd, dan bevat PowerPoint de extra menuoptie iSpring Converter.

Via dit menu kiest u Publish, waarna uw PowerPoint wordt omgezet naar flash. Het is hierbij mogelijk een html-pagina te genereren en instellingen te wijzigen die bepalen of een voorstelling automatisch start. Uw diavoorstelling is nu een flashfilmpje inclusief navigatie om naar een andere dia te gaan. iSpring Converter is geschikt voor PowerPoint 2000, XP, 2003 en 2007.

www.ispringsolutions.com/products/ispring_converter.html
taal: EN, freeware, 7,12 MB
Windows Vista/XP

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000