Opgeruimde pc: Advanced Disk Cleaner

Tijdens het gebruik van Windows worden er op allerlei locaties tijdelijke bestanden aangemaakt. Vervelend is dat deze bestanden ook op de schijf blijven staan als ze niet meer nodig zijn. Met Advanced Disk Cleaner verwijdert u ze. Het programma werkt op basis van bestandsextensies. Handig is dat u de lijst kunt aanvullen, waardoor u ook tijdelijke bestanden van software kunt verwijderen.U kunt Advanced Disk Cleaner de overbodige bestanden laten verwijderen of verplaatsen naar de prullenbak of zelf aan te geven map. Verder kunt u aangeven dat Advanced Disk Cleaner bepaalde mappen niet mag wijzigen. Zo voorkomt u dat een programma dat zijn tijdelijke bestanden later nog nodig heeft, niet meer werkt.

Advanced Disk Cleaner is freeware, maar om het langer dan dertig dagen te gebruiken moet u een registratiecode aanvragen.

www.innovative-sol.com
taal: EN, freeware, 944 KB
Windows Vista/XP/2000/NT/Me/98

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000