Office-apps voor iPhone nu ook uitgerust met tekenfunctie

Microsoft heeft verscheidene Office-apps voor de iPhone uitgerust met een tekenfunctie, zoals die reeds eerder beschikbaar waren voor de iPad Pro.

Word, Excel en Powerpoint hebben er een Draw-tabblad bijgekregen. Vanuit daar kan onder andere worden geschreven, getekend en geannoteerd met vinger of stylus. De dikte van de lijn en de kleur van de pen kunnen daarbij ook aangepast worden. Handig voor handgeschreven aantekeningen, bijvoorbeeld als een document nagekeken moet worden.

Abonnement

De apps zijn gratis te downloaden in de App Store, maar om documenten aan te maken en te bewerken is wel een Office 365-abonnement vereist. Om van de nieuwe tekenfcuntie gebruik te maken, moet versie 1.24 binnengehaald worden.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000