© CIDimport

NU.nl

Software

Geplaatst: 14 mei 2013 - 11:24

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:58

Redactie

Sanoma Media heeft een compleet vernieuwde Android-app voor Nu.nl uitgebracht, die geschikt is voor alle beeldformaten van smartphones en tablets en zowel de portret- als landschapsmodus ondersteunt.

Sanoma Media heeft een compleet vernieuwde Android-app voor Nu.nl uitgebracht, die geschikt is voor alle beeldformaten van smartphones en tablets en zowel de portret- als landschapsmodus ondersteunt. Dat is een fijn pluspunt in vergelijking met de de iPad-versie, die tot frustratie van veel gebruikers strikt de landschapsmodus gebruikt. Handige uitbreiding zijn de twee widgets: Katern widget toont nieuws van een bepaald katern en Net Binnen geeft headlines van de laatst gepubliceerde artikelen. In de app kun je via de menubalk of door te swipen naar de verschillende rubrieken. Het scrollen door lijsten met nieuwsitems gaat helaas wel wat langzaam. Een pluspunt zijn de handige filtermogelijkheden, waarmee je op basis van tags snel nieuws over een bepaald onderwerp kunt oproepen. Per tag kun je zelfs (optioneel) een notificatie activeren.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000