Microsoft lanceert News Pro-app voor iOS

Microsoft heeft een nieuwsapp uitgebracht voor iOS, waarmee de concurrentie wordt aangegaan met Apple News. De app heet News Pro en lijkt erg op Apple's eigen dienst, die mogelijk in de toekomst niet helemaal gratis blijft.

News Pro is een app om nieuws in te lezen, zoals de naam al doet vermoeden. De verhalen die je te zien krijgt, worden van Bing News geplukt. De belangrijkste en populairste berichten van het moment worden onder 'Highlights' getoond.

Persoonlijk

De app is ook te koppelen aan een LinkedIn of Facebook-account. Daarna kan News Pro je verhalen aanbieden op basis van je interessegebieden, zoals technologie of financiën. Met de Speedy Mode worden berichten sneller geladen, zonder afbeeldingen.

Microsoft noemt deze persoonlijke feed ook wel 'hyper-relevant nieuws'. De app is nog niet in Nederland beschikbaar.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000