Microsoft brengt nieuwe versie productiviteitsapp Flow uit

Microsoft lanceert voor iOS en Android een nieuwe versie van zijn productiviteitsapp Flow, die qua functionaliteit vergeleken kan worden met het populaire IFTTT.

Flow werkt met 'flows' zoals IFTTT (If This, Then That) werkt met 'recipes'. De app laat je verschillende apps aan elkaar koppelen, die eigenlijk los van elkaar horen te staan.

Zo kun je instellen dat je Instagram-foto's automatisch ook naar Dropbox worden geüpload, dat je bij bepaalde contactpersonen ook een sms'je krijgt zodra ze mailen, of dat je alleen over een specifiek Twitter-onderwerp een notificatie krijgt.

Ondersteunde apps

Ondersteunde diensten zijn onder meer ook Office, OneDrive, Slack, Google Drive, GitHub. Wunderlist en anderen. De nieuwste versie van Flow is nu uit voor iOS en volgt later voor Android. Een Windows Mobile-versie is er nog niet.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000