E-mail backuppen: MailStore Home

Met MailStore Home maakt u een backup van uw e-mailberichten en zet u deze later weer terug.Handig is dat u berichten ook naar andere e-mailprogramma's kunt terugzetten, waardoor MailStore ook heel handig is als u wilt overstappen naar een ander mailprogrammma. MailStore ondersteunt onder andere Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail, Thunderbird en SeaMonkey.


U voegt berichten eenvoudig toe aan de collectie in MailStore. Berichten kunt u vervolgens exporteren naar een programma door ze te selecteren en te kiezen voor Export, waarbij u kunt kiezen naar welk programma u de berichten wilt exporteren. Ook kunt u berichten openen in elk mailprogramma - handig om ze door te sturen. E-mailberichten zijn overigens ook normaal te lezen in MailStore zelf en via uitgebreide zoekmogelijkheden snel terug te vinden.

www.mailstore.com/en/mailstore-home.aspx
taal: EN, freeware,
Windows Vista/XP

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000