Hebt u een computer met exotische hardware waarvoor u geen drivers kunt vinden, maar wilt u toch Windows opnieuw installeren? Met DriverMax maakt u een backup van de drivers op uw systeem, zodat u zeker weet dat u bij een verse installatie weer een werkende computer hebt. U kunt het programma ook gebruiken om de drivers weer terug te zetten.

Verder kunt u het programma laten zoeken naar updates van geïnstalleerde drivers, waarna er een webpagina geopend wordt met een overzicht van al uw drivers. Eventuele updates downloadt u
via deze webpagin. Tijdens de installatie is een geldig e-mailadres vereist voor een gratis registratiecode. Zonder deze code werkt het programma 30 dagen.

www.innovative-sol.com/drivermax/index.htm
taal: EN, freeware, 2,65 MB
Windows Vista/XP

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000