Hebt u altijd al aspiraties gehad om een boek te schrijven, maar blijft het bij dagdromen over dat schrijverschap? Of hebt u ooit al een aantal hoofdstukken geschreven, maar bent u bang dat het toch nooit uitgegeven zal worden?Nu is de tijd om al die twijfels overboord te zetten, want wellicht hebt u een verborgen talent. En het mooie is: u bent hier zo achter.

Schrijf (minimaal) tien pagina's, maak een account aan op TenPages.com en deel uw manuscript met de aandeelhouders. Inderdaad: TenPages.com werkt net als SellABand.com, waar je aandelen in artiesten en bands kunt kopen. Bij TenPages.com ontmoeten schrijvers, lezers en uitgevers van het boek elkaar. Er is wel een tijdslimiet: binnen vier maanden dient u 2000 aandelen van € 5 te verkopen, waarna het boek uitgegeven wordt. Aandeelhouders delen mee in de opbrengst en worden in het boek vermeld. Dus gooi alle schroom van u af en meldt u aan bij TenPages.com. Wie weet schuilt er wel een nieuwe Mulisch in u!

www.tenpages.com

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000