De Windows Verkenner is door de weergave van slechts één mapstructuur niet het handigste programma om uw bestanden mee te beheren. Q-Dir is met maar liefst vier mapstructuren tegelijk een goed alternatief. Hiermee wordt het heel eenvoudig om bestanden van uw ene harde schijf naar een andere te kopiëren. Wanneer u Q-Dir opstart, zal u opvallen dat alle tekst gekleurd is.

Hiermee wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten bestanden. Via het menu is het mogelijk om normale zwarte letters in te stellen. Verder is in te stellen hoeveel mappen er tegelijk worden getoond - handig als u vier mappen onoverzichtelijk vindt. Daarnaast is het mogelijk om allerlei onderdelen, zoals de boomstructuur of adresvelden, uit te schakelen en hiermee het uiterlijk aan te passen.

www.softwareok.com
taal: EN, freeware, 218 KB
Windows Vista/XP

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000