Audio in tabbladen Chrome nu te dempen

© CIDimport

Audio in tabbladen Chrome nu te dempen

Software

Geplaatst: 21 oktober 2015 - 05:41

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:30

Redactie

Hoor je ineens muziek uit je browser en weet je niet precies waar het vandaan komt? Tabbladen laten al langer zien waar de boosdoener zit. Chrome laat je de audio nu ook direct dempen, zonder dat je de pagina hoeft te bezoeken.

De functie was al een tijdje te proberen door met de experimentele instellingen van Chrome te sleutelen, maar in de nieuwste versie van Google's browser zit het dempen van audio in tabbladen gewoon voor iedereen ingebakken.

Zo doe je dat

Audio in een tabblad wordt aangegeven door een luidspreker-icoontje. Klik er met de rechtermuisknop op en kies voor audio dempen. Wil je de muziek toch weer terug, doe dan hetzelfde en kies voor Dempen tabblad opheffen.

© CIDimport

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000