Apps voor nu.nl ongekend populair

De mobiele apps voor nu.nl blijken meer dan 3,8 miljoen keer te zijn gedownload. Nieuwssite nu.nl heeft apps voor gebruikers van iOS, Android, Windows Phone, Nokia Ovi en Blackberry.

De afgelopen maand werden 85.000 Android apps gedownload, tegenover 40.000 iPhone apps. In totaal zijn er voor Android-toestellen 1,2 miljoen apps voor nu.nl gedownload en voor iPhone staat de teller op 1,3 miljoen. Uit onderzoek blijkt dat de mediaconsumptie verschilt per type smartphone. De rubriek Tech is populair onder eigenaren van een Android-toestel en iPhone-bezitters lezen meer roddelnieuwtjes op nu.nl. De 780.000 unieke Android-gebruikers genereren per maand zo'n 190 miljoen pageviews. Wat deze aantallen zijn voor iPhone-gebruikers, heeft Sanoma, uitgever van nu.nl, niet bekend gemaakt.  

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000