Met de nieuwe app Werkpleknomaden is het voor flexwerkers mogelijk om een beschikbare werkplek te zoeken. Via een speciaal zoekfilter kun je een werkplek op maat te vinden.

De app is tot stand gekomen na een samenwerkingsverband tussen de site werkpleknomaden en T-Mobile. Op de site werkpleknomaden delen flexwerkers hun favoriete werkplekken met elkaar. Vanaf nu is het mogelijk om deze kennis ook via een app te delen. Met behulp van een landkaart binnen de app kunnen gebruikers vaststellen of er in een bepaalde plaats een werkplek beschikbaar is. Het is mogelijk om een filter toe te passen. Je kunt filteren op voorzieningen en het karakter van de werkplek. Sommige flexwerkers vertoeven graag in een rumoerige ruimte, terwijl anderen juist een stille werkomgeving prefereren. De app is gratis te downloaden. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000