Angry Birds gaan op Star Wars-toer

Gameontwikkelaar Rovio stelt ons beetje bij beetje voor aan de complete cast van Angry Birds Star Wars. Het populaire spel voor iOS en Android krijgt op 8 november een uitbreiding, waarbij het Star Wars-universum betrokken wordt in de eeuwige vete tussen de varkentjes en vogels.

Beetje bij beetje geeft Rovio videos vrij waarin je de gameplay kunt bekijken. In het eerste filmpje zie je Luke Skywalker en Princess Leia als Angry Birds, filmpje twee behandelt Han Solo en Chewbacca, en in het derde filmpje kunnen we R2-D2 en C-3PO bewonderen. Het is leuk te zien dat Rovio moeite gedaan heeft de traditionele Star Wars-wapens in het Angry Birds-universum te betrekken. Zo gebruikt Angry Bird Han Solo zijn bekende pistool om kwade biggetjes te verslaan, Chewbacca gooit juist zijn omvang in de strijd. Volgende donderdag zal de game voor iPhone en iPad uitkomen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000