ZenBook Flip S uit in Nederland zonder 4K-scherm

Asus brengt deze week de ZenBook Flip S uit in Nederland. De 2-in-1 is in de Benelux opvallend genoeg niet voorzien van een 4K-scherm, waarmee het bedrijf in de Verenigde Staten wel hoge ogen gooit.

De ZenBook Flip S UX370 is hier in twee varianten beschikbaar, beide bezitten een full hd-scherm. Asus kondigde de laptop-annex-tablet begin dit jaar aan tijdens de Computex-beurs, waar deze met name opviel vanwege zijn ultra-hd-scherm. Tevens is het de dunste convertible van het moment.

De goedkoopste variant kost 1299 euro en draait op een i5-processor uit de Kaby Lake-generatie, samen met 8 GB DDR4-werkgeheugen een ssd met 265 GB schijfruimte. Voor 100 euro meer is Windows 10 Pro een optie, anders draait dit model op Windows 10 Home.

Duurder

De duurdere versie kost 1699 euro, en bezit een Intel i7-processor, in combinatie met 16 GB RAM en een ssd van 512 GB groot. Beide modellen wegen slechts 1,1 kilo en zijn dichtgeklapt maar 10,9 mm dik. Wat betreft usb-poorten zijn er enkel twee usb-c-aansluitingen aanwezig.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000