Pokémon Super Mystery Dungeon bevat alle Pokémon tot dusver

© PXimport

Pokémon Super Mystery Dungeon bevat alle Pokémon tot dusver

Geplaatst: 31 mei 2015 - 13:43

Aangepast: 16 november 2022 - 09:50

Redactie ID.nl

3DS - Zojuist heeft Nintendo middels een Japanse Nintendo Direct-video de allernieuwste telg binnen de Pok&#233mon Mystery Dungeon-serie officieel onthuld. Omdat de trailer van Pok&#233mon Super Mystery Dungeon uiteraard volledig in het Japans is, hebben wij hier de vrijgegeven informatie op een rijtje gezet. Het meest interessante nieuws is dat alle tot dusver verschenen Pok&#233mon, inclusief de legendarische creaturen, in de game aanwezig zullen zijn. Diehard Pok&#233mon-liefhebbers weten dat de teller van de felgekleurde beestjes inmiddels al op 720 staat. Voorts is bekendgemaakt dat we tot twintig verschillende Pok&#233mon op onze reis kunnen meenemen. Dit zijn alle starter Pok&#233mon plus Pikachu en Riolu. Het is nog wachten op meer informatie, maar gelukkig weten we al wel dat het Westen ook aan de slag zal kunnen gaan met de game. Pok&#233mon Super Mystery Dungeon zal begin 2016 moeten verschijnen op de Nintendo 3DS.

3DS - Zojuist heeft Nintendo middels een Japanse Nintendo Direct-video de allernieuwste telg binnen de Pokémon Mystery Dungeon-serie officieel onthuld. Omdat de trailer van Pokémon Super Mystery Dungeon uiteraard volledig in het Japans is, hebben wij hier de vrijgegeven informatie op een rijtje gezet.

Het meest interessante nieuws is dat alle tot dusver verschenen Pokémon, inclusief de legendarische creaturen, in de game aanwezig zullen zijn. Diehard Pokémon-liefhebbers weten dat de teller van de felgekleurde beestjes inmiddels al op 720 staat. Voorts is bekendgemaakt dat we tot twintig verschillende Pokémon op onze reis kunnen meenemen. Dit zijn alle starter Pokémon plus Pikachu en Riolu.

Het is nog wachten op meer informatie, maar gelukkig weten we al wel dat het Westen ook aan de slag zal kunnen gaan met de game. Pokémon Super Mystery Dungeon zal begin 2016 moeten verschijnen op de Nintendo 3DS.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten