Grotere Gear VR nodig voor Galaxy Note 8

Wie al een Gear VR-bril heeft liggen en aast op een Galaxy Note 8, dient er rekening mee te houden dat de nieuwe phablet niet past. Daarom komt Samsung nu met een grotere versie van zijn vr-headset.

Lees ook: Eerste indruk van de Samsung Galaxy Note 8

De Galaxy Note 8 Edition van de Gear VR is groot genoeg om de telefoon in kwijt te kunnen. De Note 8 heeft namelijk een schermgrootte van maar liefst 6,3 inch. Ook kleinere toestellen passen in deze versie van de Gear VR, waaronder de Galaxy S8 en S7.

Afstandsbediening

Deze Gear VR-variant is even duur als de kleinere versie, namelijk 129,99 dollar. Ook in dit geval zit er een bewegingsgevoelige afstandsbediening bij, zodat VR-apps zijn te besturen zonder dat de telefoon telkens uit de headset moet worden geschoven.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000