Zin in de Synology Experience Days? Doe mee met ons testpanel!

© CIDimport

Zin in de Synology Experience Days? Doe mee met ons testpanel!

Desktops & monitoren

Geplaatst: 11 oktober 2018 - 11:52

Aangepast: 20 september 2022 - 07:42

Partnerredactie

Tijdens de Synology Experience Days in Utrecht worden de nieuwste modellen getoond, waaronder de nieuwste NAS en een gloednieuw staaltje netwerkapparatuur. Wil je deze testen? Meld je dan aan! Je ontvangt een kaartje voor het evenement en mag aan de slag met de nieuwste netwerkoplossingen.

Zin in de Synology Experience Days? Doe mee met ons testpanel!

Op 18 oktober worden tijdens de Synology Experience Days drie spiksplinternieuwe producten getoond. Als deelnemer van het testpanel mag je hier direct mee aan de slag. Daarnaast kun je een van de vele gastsprekers en demonstraties bezoeken. Zo kom je alles te weten over de nieuwste softwarefeatures en innovaties. Aan het einde van de dag ga je ook nog eens met een interessante give away naar huis.  

Deelnemers
Ben jij systeembeheerder, een echte medialiefhebber, een professionele fotograaf of een jonge tech-ondernemer? Dan zijn we op zoek naar jou! Je mag je aanmelden voor het testpanel en wie weet word jij uitgekozen voor deelname aan het techpanel! 

Wat wordt er van jou verwacht? 
Dat je voor 30 oktober een review aanlevert over het product dat je getest hebt tijdens de Synology Experience Day. Je omschrijft hierin uitgebreid je bevindingen. 

Praktische informatie
Datum evenement: 18 oktober
Locatie: Kinepolis Utrecht
Adres: Jaarbeursboulevard 300, 3521 BC Utrecht
Tijden: 13.00 uur - 16.20 uur 

Nieuwsgierig naar het programma van de Synology Experience Days? Neem dan een kijkje op de site.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000