YouTube Android-app krijgt nieuwe interface

© CIDimport

YouTube Android-app krijgt nieuwe interface

Desktops & monitoren

Geplaatst: 11 december 2012 - 08:01

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:06

Redactie

De mobiele site en de YouTube-app voor Android zijn vernieuwd. De interface voor 10”-tablets is onder handen genomen en er is een ‘Guide’ (gids) functie toegevoegd en kunnen video’s eenvoudig van tablet naar tv worden verzonden.

Onlangs kwam de vernieuwde YouTube-app voor de iPad eindelijk uit en nu zijn de eigenaren van Android-tablets aan de beurt met de 4.2.16-versie van de YouTube Android-app. Vooralsnog lijkt de nieuwe interface voor gemengde reacties te zorgen. Naast de vernieuwde interface voor grote tablets en het toevoegen van een Guide-functie voor het bekijken en ontdekken van kanalen, zijn er ook aan aantal bugfixes doorgevoerd voor alle Android-apparaten. Wie geen (Android)tablet heeft kan nog de mobiele website van YouTube bezoeken die ook van een update is voorzien.

De app is in de Play-store van Google te vinden.

© CIDimport

[Via: Google +]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000