VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE!

Desktops & monitoren

Geplaatst: 6 mei 2011 - 10:33

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:22

Het is weer tijd voor een VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE! Deze keer weer een aantal Denda-games weg te geven maar het gaat net even anders dan normaal.

Het is weer tijd voor een

VRIJDAGMIDDAG WEGGEEF-ACTIE! Deze keer weer een aantal Denda-games weg te geven maar het gaat net even anders dan normaal. U kunt nu namelijk zelf de games uitkiezen die u wilt winnen via de Denda website! Wij geven 20 codes weg voor een gratis game. Een mooie manier om uw collectie uit te breiden, of te beginnen natuurlijk.

UPDATE: DE ACTIE IS AFGELOPEN, DE WINNAARS KRIJGEN VIA E-MAIL BERICHT.

Denda Games heeft een nieuwe website( www.denda.com ), eigenlijk is de bestaande website is in een nieuw jasje gegoten en is veranderd in een downloadportal. De introductie van de website gaat gepaard met een uniek nieuw spaarsysteem “DendaJacks”( http://www.denda.com/pages/dendajacks ). Met het sparen van DendaJacks, spaar je voor gratis games. Bijvoorbeeld een speler die vijf Denda-games fysiek of digitaal heeft aangeschaft, heeft voldoende DendaJacks verzameld en krijgt daarna een code voor een gratis Denda-spel naar keuze. Bezoekers van de website kunnen ieder spel een uur lang gratis spelen. Inmiddels staan er meer dan 110 volledig Nederlandstalige casual games online en zijn er een twintigtal flashgames die gratis zijn.

Wat moet u doen
Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 9 mei 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@id.nl, onder vermelding van Denda Code! Onder alle inzenders wordt de prijs verloot. 

De winnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000