Verse download: RunsAsDate

Desktops & monitoren

Geplaatst: 30 december 2009 - 09:12

Je mag een gegeven paard wel niet in de bek kijken, maar het is best jammer dat sommige probeerversies van software maar beperkt houdbaar zijn. Soms kun je zo'n programma foppen door de systeemklok steeds terug te zetten.

Je mag een gegeven paard wel niet in de bek kijken, maar het is best jammer dat sommige probeerversies van software maar beperkt houdbaar zijn. Soms kun je zo'n programma foppen door de systeemklok steeds terug te zetten. Dat kan echter een stuk handiger: met RunsAsDate

Met RunAsDate kunt u elk programma wijsmaken dat de systeemklok op een bepaalde tijd en datum staat zonder deze daadwerkelijk te veranderen. U kunt zelfs voor elk programma een eigen specifieke snelkoppeling met datum maken. Uiteraard trapt lang niet elke probeerversie hier in, dus we geven geen succesgarantie.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000