Verse download: Enter Image Basic

Desktops & monitoren

Geplaatst: 29 december 2009 - 11:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:18

Windows bevat weliswaar de mogelijkheid foto's te verkleinen alvorens ze te mailen maar deze is volgens velen niet uitgebreid en veelzijdig genoeg.

Windows bevat weliswaar de mogelijkheid foto's te verkleinen alvorens ze te mailen maar deze is volgens velen niet uitgebreid en veelzijdig genoeg. Gelukkig is er Enter Image Basic.

Met het eenvoudig te gebruiken Enter Image Basic selecteert u losse foto's of een complete map om vervolgens alle afbeeldingen naar een gewenst formaat te laten verkleinen (of vergroten - maar dat ligt minder voor de hand). De verkleinde foto's zou u vervolgens direct vanuit Enter Image moeten kunnen mailen maar dat werkt waarschijnlijk alleen als u de standaard-mailsoftware van Microsoft gebruikt.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000