Verkiezing van de beste ouderen-mobiel

Verkiezing van de beste ouderen-mobiel

Desktops & monitoren

Geplaatst: 31 januari 2006 - 07:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

Eerst had je de gewone gsm. Daarna het peuter-mobieltje en de senioren-foons. Daarvan zijn er intussen genoeg modellen op de markt om ze aan een vergelijkend warenonderzoek te onderwerpen - en dat is precies wat de Consumentenbond heeft gedaan.

Eerst had je de gewone gsm. Daarna het peuter-mobieltje en de senioren-foons. Daarvan zijn er intussen genoeg modellen op de markt om ze aan een vergelijkend warenonderzoek te onderwerpen - en dat is precies wat de Consumentenbond heeft gedaan. Een panel van 11 mogelijke gebruikers testte voor de Consumentenbond negen ouderentelefoons (waarvan vier alarmtoestellen) op basis van het gebruikersgemak van bellen en gebeld worden. Winnaar werd de BasicPhone, die volgens het panel beschikt over een zeer eenvoudige bediening, makkelijke toetsen, een goed leesbaar beeldscherm, een duidelijke lijst met 9 voorkeuzenummers en een bediening als een huistelefoon.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000