© CIDimport

Sneeuwhoogte via Facebook & Twitter

Desktops & monitoren

Geplaatst: 20 december 2010 - 09:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:17

Redactie

Dagelijks op de hoogte van actuele sneeuwinformatie via nieuwe gratis sneeuwservice op Facebook en Twitter.De sneeuwrader geeft onafhankelijk van plaats en tijd de ontwikkelingen van uw favoriete s

Dagelijks op de hoogte van actuele sneeuwinformatie via nieuwe gratis sneeuwservice op Facebook en Twitter.

De sneeuwrader geeft onafhankelijk van plaats en tijd de ontwikkelingen van uw favoriete skigebied. De gratis service van Travelta stuurt dagelijks een update met daarin actuele sneeuwinformatie. De berichten bevatten informatie over de hoeveelheid sneeuw in het dal en op de piste, de hoeveelheid liften die geopend zijn en de versheid van de sneeuw.

Aanmelden voor deze sneeuwservice kan door de gewenste winterbestemming naar @sneeuwradar te ‘tweeten' of je via http://www.travelta.nl/sneeuwradar aan te melden voor de Facebook service.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000