Siri: The Holiday Horror Movie trailer

Siri: The Holiday Horror Movie trailer

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 december 2011 - 08:58

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:44

Siri, de digitale spraakgestuurde assistent op de iPhone S4 heeft al veel lof mogen ontvangen maar een groep filmmakers heeft Siri gebruikt als hoofdrolspeler in een trailer voor een (niet bestaande) horrorfilm waarin de digitale assistent er op los moordt: Een ‘Siriemoordenaar’ dus.

In plaats van behulpzaam is Siri in de neptrailer juist uit om het haar gebruikers om zeep te helpen. Het begint meteen al verkeerd wanneer de gebruiker aan Siri vraagt: What is the meaning of life? Waarop Siri antwoordt met Life has no meaning. Zie de onderstaande video voor de complete trailer.

Kerstman & Siri

Siri speelt ook een belangrijke rol in de nieuwe tv-reclame van Apple zelf waarin Siri de Kerstman helpt met de vragen die hij heeft over bijvoorbeeld het weer en zijn agenda voor de dag.

[Via: Digitaltrends]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000