Schaakmat voor computer-virus

Desktops & monitoren

Geplaatst: 31 januari 2006 - 09:01

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

De finale van het Corus schaak-toernooi, afgelopen zondag, was iets waar vele internettende schaakfans met smart op zaten te wachten. Hoewel zij niet lijfelijk aanwezig konden zijn in Wijk aan Zee, zouden zij de finale toch rechtstreeks kunnen volgen, via internet.

De finale van het Corus schaak-toernooi, afgelopen zondag, was iets waar vele internettende schaakfans met smart op zaten te wachten. Hoewel zij niet lijfelijk aanwezig konden zijn in Wijk aan Zee, zouden zij de finale toch rechtstreeks kunnen volgen, via internet. Maar helaas...

In het Haarlems Dagblad konden we lezen dat een virus ervoor zorgde dat de internetservers plat gingen. Het duurde meer dan een uur voordat de beslissende partij (tussen koploper Topalov en zijn tegenstander Anand) weer on-line te volgen was. Met dank aan een Franse journalist, die de Corus-computers per ongeluk besmet had.  Anand won uiteindelijk trouwens.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000