Samsung Galaxy Tab 10.1N voor Duitse markt

© CIDimport

Samsung Galaxy Tab 10.1N voor Duitse markt

Desktops & monitoren

Geplaatst: 18 november 2011 - 07:19

Aangepast: 27 augustus 2022 - 08:00

Redactie

Samsung brengt op de Duitse markt een nieuwe versie van de Galaxy Tab 10.1 uit onder de naam Galaxy Tab 10.1N. De Koreaanse fabrikant heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd zodat het geen inbreuk meer maakt op patenten van Apple.

De Duitse rechter had de Galaxy Tab verboden omdat het teveel op de iPad 2 zou lijken. Nu heeft Samsung de N-versie gemaakt waarbij opvalt dat de metalen rand dikker is gemaakt en het daardoor eigenlijk weer meer lijkt op de originele eerste iPad van Apple.

© CIDimport

Samsung denkt door de wijzigingen te voldoen aan de eisen van Apple en deed eerder op softwaregebied ook al een paar aanpassingen voor drie van zijn smartphones omdat Apple in Nederland Samsung had aangeklaagd voor patentschending. 

[Via: Gizmodo]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000