Ook Packard Bell gaat navigeren

Desktops & monitoren

Geplaatst: 24 maart 2006 - 08:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Wie aan Packard Bell denkt, denkt vooral aan laptops, mp3-spelers en desktops. Maar het bedrijf gaat uitbreiden en komt met een multimediaal GPS-systeem.De GPS 400 is dankzij het platte formaat en de ingebouwde antenne zowel in de auto als daarbuiten te gebruiken.

Ook Packard Bell gaat navigeren

Wie aan Packard Bell denkt, denkt vooral aan laptops, mp3-spelers en desktops. Maar het bedrijf gaat uitbreiden en komt met een multimediaal GPS-systeem.De GPS 400 is dankzij het platte formaat en de ingebouwde antenne zowel in de auto als daarbuiten te gebruiken. Het navigatiesysteem ook foto’s en mp3-nummers afspelen. De (Nederlandssprekende) GPS 400 beschikt over een kaart van de Benelux (€ 299,-)  of van Europa (€ 399,-).

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000