Microsoft ontwikkelt 'magische' holografische muur

Microsoft ontwikkelt 'magische' holografische muur

Desktops & monitoren

Geplaatst: 29 december 2011 - 10:24

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:43

Microsoft heeft een kijkje in de keuken gegeven van de holografische Surface technologie waar het aan werkt. In de toekomst kan iedereen een magische holografische muur in huis hebben, volgens het bedrijf.

In een uitgebreide tour liet Stevie Bathiche, hoofd onderzoek bij Microsoft, een glimp van de beoogde toekomst zien. Zijn visie is dat we in de toekomst een muur in huis hebben die je "teleporteert naar een andere wereld, zonder dat je ergens heengaat".

Verschillende technologiën komen aan bod in onderstaande video. Microsoft heeft al de

, waarbij het oppervlak van de tafel reageert op aanrakingen, maar ook wat erop ligt. Maar het bedrijf gaat verder en doet uitgebreid onderzoek op het gebied van holografische projectie en schermen die bestuurd worden zonder aanraking.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000