Micro-sd-kaartje van 512 GB grootste opslag tot nu toe

Micro-sd-kaartje van 512 GB grootste opslag tot nu toe

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 januari 2018 - 08:57

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:17

Het Britse bedrijf Integral Memory heeft een micro-sd-kaartje ontwikkeld met een opslagcapaciteit van maar liefst 512 GB. Dat is tot nu toe de grootste capaciteit die voor een micro-sd-kaartje is uitgebracht.

Sandisk was altijd al de voorloper met de meeste opslagcapaciteit voor een micro-sd-kaartje, in augustus lanceerde dat bedrijf er nog eentje met 400 GB. Het record is nu dus voorbijgestreefd door Integral Memory, die vandaag bekend maakte een 512 GB-versie op te markt te brengen. 

Het micro-sd-kaartje van het bedrijf werkt met de nieuwste en snellere V10-standaard. Hierdoor is het kaartje geschikt voor het opslaan van video's op bijvoorbeeld smartphones, tablets en digitale camera's. 

Het kaartje heeft een lees- en schrijfsnelheid van gemiddeld 80MB/s. De Integral Memory 512 GB sd-kaart krijgt een verkoopprijs van omgerekend 336 euro. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000