Luie kerst? Doe de cyber-woordzoeker 2018!

© CIDimport

Luie kerst? Doe de cyber-woordzoeker 2018!

Desktops & monitoren

Geplaatst: 26 december 2018 - 07:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 17:59

Redactie

Eerste kerstdag wordt er gegeten, tweede kerstdag wordt er uitgebuikt. Je kunt natuurlijk naar een meubelboulevard, maar de helft van Nederland heeft waarschijnlijk hetzelfde idee. Geen zin in die drukte? Blijf lekker thuis en los onze cyber-woordzoeker op!

Aan nieuwe- en oude techtermen dit jaar geen gebrek. We hebben ze gebundeld in onderstaande woordzoeker, zodat je lekker knus kunt puzzelen op deze tweede kerstdag. Uiteraard met een Computer Idee-tintje. 

'Dicke' tip van onze kant: print de woordzoeker uit en los hem op met pen of stift. Even niet naar een schermpje staren, daar is na de kerst weer meer dan genoeg tijd voor. Veel puzzelplezier gewenst van de Computer Idee-redactie!

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000