Laatste nieuws te horen én zien op vaste telefoon

© CIDimport

Laatste nieuws te horen én zien op vaste telefoon

Desktops & monitoren

Geplaatst: 18 juli 2006 - 05:07

Aangepast: 19 september 2022 - 13:00

Redactie

Dat je je mobieltje kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, da's bekend. Nieuw is dat u zulks tegenwoordig ook via een vaste telefoon kunt doen. Het ANP heeft samen met netwerkbouwer Vosko en ICT-dienstverlener Netbasics de krachten gebundeld. Het resultaat?

Laatste nieuws te horen én zien op vaste telefoon

Dat je je mobieltje kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, da's bekend. Nieuw is dat u zulks tegenwoordig ook via een vaste telefoon kunt doen.

Het ANP heeft samen met netwerkbouwer Vosko en ICT-dienstverlener Netbasics de krachten gebundeld. Het resultaat? Een IP-telefoontoestel van Cisco Systems waarop nieuwsgierigen het ANP-nieuws zowel in tekst als gesproken vorm 24 uur per dag kunnen raadplegen. Voorlopig wordt er vooral gemikt op de zakelijke markt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000