Kerst in online game Runes of Magic

Desktops & monitoren

Geplaatst: 4 december 2009 - 13:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:30

Ook in diverse virtuele gamewerelden gaat kerst dit jaar niet ongemerkt voorbij. Zo wordt op dit moment in de game Runes of Magic druk het Snowflake Festival gevierd. Er zijn dagelijks allerlei quests en spelers kunnen hun eigen virtuele huis versieren met feestelijk meubilair en kerstboomzaadjes.

Ook in diverse virtuele gamewerelden gaat kerst dit jaar niet ongemerkt voorbij. Zo wordt op dit moment in de game Runes of Magic druk het Snowflake Festival gevierd.

Er zijn dagelijks allerlei quests en spelers kunnen hun eigen virtuele huis versieren met feestelijk meubilair en kerstboomzaadjes. Daarnaast is er ook een adventkalender gelanceerd van Runes of Magic. Elke dag dat Kerst dichterbij komt gaat er een klein deurtje open waarachter exclusieve artwork, screenshots of foto's te zien zijn.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000