HUB Uitgevers neemt Minoc Business Press over

© CIDimport

HUB Uitgevers neemt Minoc Business Press over

Desktops & monitoren

Geplaatst: 29 juni 2011 - 13:20

Aangepast: 17 november 2022 - 08:54

Redactie

HUB Uitgevers, uitgever van Computer Idee, neemt per 1 juli Minoc Business Press over. 

De directie van HUB Uitgevers is bij monde van Raimon Gort “verheugd dat Minoc vanaf 1 juli een onderdeel van HUB Uitgevers is. Minoc en HUB versterken elkaar, vullen elkaar aan. We zien enorm veel mogelijkheden, bijvoorbeeld door content, backoffice en kennis uitwisseling”.

Minoc Business Press is in België een belangrijke uitgever van onder andere ICT-bladen en websites waaronder PC Magazine en ZDNet.be.

Wouter Hendrikse, aandeelhouder en oprichter van HUB Uitgevers : “eigenlijk varen we sinds de overname van de VNU-merken (Computer Idee, PCM, Power Unlimited) al dezelfde koers. Hoewel wij in de kern een conservatief bedrijf zijn, willen wij marktkansen die voorbij komen benutten, om daarmee gestage groei te bewerkstelligen. De resultaten van de afgelopen jaren tonen aan dat deze strategie werkt”.

HUB Uitgevers is naast uitgever van Computer Idee, ook uitgever van o.a. PCM, Power Unlimited, Focus, Lan Magazine en PC-Active.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000