HP Spectre x360: Hoe goed nog beter werd

HP Spectre x360: Hoe goed nog beter werd

Desktops & monitoren

Geplaatst: 2 augustus 2017 - 07:21

De HP Spectre x360 was al één van onze favoriete laptops ooit, maar nu HP deze laptop nóg dunner heeft gemaakt en verschillende handige features heeft toegevoegd durven we best te stellen dat dit één van de beste laptops van het moment is.

 Lees hier wat dit betekent.

Een laptop moet natuurlijk in de eerste plaats draagbaar en mobiel zijn, en op dat vlak zit je met beide modellen van de Spectre x360 goed. De laptop is te koop in een 13,3"- en 15,6"-variant, die allebei extreem dun en licht zijn. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je daardoor moet bezuinigen op je specificaties, want met de Intel Skylake-processor is het apparaat erg snel. Bovendien gaat de batterij ruim 13 uur mee, maar zelfs als dat niet genoeg is is dat geen probleem, want met de fast charge is de accu binnen een mum van tijd weer opgeladen.

Inloggen met je gezicht

HP heeft zijn laptops vorig jaar een goede upgrade gegeven. Ze zijn nu onder andere voorzien van Windows Hello, de biometrische inlogfeature van Windows 10. Daarmee wordt inloggen op je laptop bijna leuk om te doen. Ok, misschien is ‘leuk’ niet het juiste woord, maar Windows Hello is wel de perfecte balans tussen gebruiksgemak en veiligheid. De webcam heeft een geïntegreerde gezichtsscanner waarmee alleen jij je laptop kunt ontgrendelen, zodat je nooit meer in de weer hoeft met ingewikkelde wachtwoorden en waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat je niet veilig genoeg bent.

Nieuwe aansluitingen

Dat is overigens niet de enige vernieuwing aan de laptop. Die heeft namelijk ook een nieuwe Thunderbolt 3-usb-c-aansluiting kregen, en voor de echt veeleisende gebruikers is de SATA-aansluiting van de ssd vervangen door een NVMe-uitvoering, wat het apparaat weer nét even sneller maakt.

Prachtig geluid

We willen je ook nog heel even wijzen op het schitterende geluid van deze laptop, want bij veel van dit soort computers laat dat nog te wensen over. Niet bij de Spectre X360, want die maakt gebruik van quad-speakers van Bang & Olufsen en dat zorgt voor een kraakhelder geluid dat van alle kanten lijkt te komen. Ook HP's eigen 'Audio Boost'-technologie zorgt ervoor dat je harder en scherper geluid hoort, door het geluid perfect over de speakers te verdelen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000