Heeft Quicktime X ondersteuning voor YouTube?

© CIDimport

Heeft Quicktime X ondersteuning voor YouTube?

Desktops & monitoren

Geplaatst: 30 april 2009 - 18:04

Aangepast: 17 november 2022 - 08:35

Redactie

Het lijkt er sterk op dat in Quicktime X - binnenkort in Apple's Snow Leopard, de nieuwe MacOS X versie - ingebouwde ondersteuning zit voor Google's videodienst YouTube. Dit blijkt uit een screenshot op de site Apple Insider. Volgens Apple Insider kan een gebruiker met Quicktime X een videobestand direct uploaden naar YouTube.

Het lijkt er sterk op dat in Quicktime X - binnenkort in Apple's Snow Leopard, de nieuwe MacOS X versie - ingebouwde ondersteuning zit voor Google's videodienst YouTube. Dit blijkt uit een screenshot op de site Apple Insider.Volgens Apple Insider kan een gebruiker met Quicktime X een videobestand direct uploaden naar YouTube. De gebruiker hoeft alleen zijn YouTube-gebruikersnaam en wachtwoord op te geven en Quicktime X doet de rest, waaronder het converteren van het bestand zodat het geoptimaliseerd is voor YouTube.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000