Gratis producten vooral geliefd bij jonge vrouwen

Gratis producten vooral geliefd bij jonge vrouwen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 maart 2006 - 14:03

Aangepast: 19 september 2022 - 11:52

Verschillende onderzoeken hebben recentelijk aangetoond dat relatief meer vrouwen dan mannen online producten aanschaffen. Gratis.nl constateert dat deze ontwikkeling ook opgaat voor gratis websites manifesteert. De meerderheid (65-70%) van bezoekers van de site bestaat uit jonge vrouwen tussen de 18 en 25 jaar. Populair zijn met name prijsvragen, reisbrochures, visitekaartjes en proefmonsters.

Gratis producten vooral geliefd bij jonge vrouwen

Verschillende onderzoeken hebben recentelijk aangetoond dat relatief meer vrouwen dan mannen online producten aanschaffen. Gratis.nl constateert dat deze ontwikkeling ook opgaat voor gratis websites manifesteert. De meerderheid (65-70%) van bezoekers van de site bestaat uit jonge vrouwen tussen de 18 en 25 jaar. Populair zijn met name prijsvragen, reisbrochures, visitekaartjes en proefmonsters. Het aantal vrouwen dat momenteel wekelijks over het internet surft is, evenals in 2004, gelijk aan het aantal mannen. In 1995 bestond de Nederlandse internetbevolking nog voor 80% uit mannen en voor 20% uit vrouwen.

Als verzamelplaats van gratis artikelen merkt Gratis.nl ook duidelijk dat het aanbod sinds een paar jaren duidelijk verschuift richting vrouwelijke bezoekers. Inmiddels komen er maandelijks 160.000 bezoekers (v/m) snuffelen op zoek naar gratis goodies.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000