Facebook in top 3 meest waardevolle websites

Facebook in top 3 meest waardevolle websites

Desktops & monitoren

Geplaatst: 15 november 2010 - 13:13

Facebook is Ebay voorbijgestreefd in de lijst van de meest waardevolle Amerikaanse internetbedrijven en staat daardoor op de derde plek.De sociale mediawebsite is 41 miljard dollar waard en moet al

Facebook is Ebay voorbijgestreefd in de lijst van de meest waardevolle Amerikaanse internetbedrijven en staat daardoor op de derde plek.

De sociale mediawebsite is 41 miljard dollar waard en moet alleen Amazon (74,5 miljard) en Google Inc. (192,9 miljard) voor zich dulden.

Facebook heeft een snelle groei doorgemaakt en heeft momenteel meer dan 500 miljoen gebruikers (iets meer dan een jaar geleden waren dat er 300 miljoen). Adverteerders willen natuurlijk graag deze enorme groep potentiële kopers bereiken waardoor de waarde van de site omhoog schiet.

[Via Bloomberg]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000