© CIDimport

Disney films ook op micro-SD

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 juli 2009 - 05:07

Aangepast: 17 november 2022 - 08:52

Redactie

Filmproducent Disney is van plan om in Japan films ook op micro-sd-kaartjes uit te brengen. Zo zijn de films eenvoudig op een mobiele telefoon of ander (mobiel) apparaat af te spelen. De micro-sd-kaartjes die Disney bij Panasonic bestelt en voorziet van de complete film, zullen volgens een bericht van Reuters in de verpakking van de dvd worden meegeleverd.

Filmproducent Disney is van plan om in Japan films ook op micro-sd-kaartjes uit te brengen. Zo zijn de films eenvoudig op een mobiele telefoon of ander (mobiel) apparaat af te spelen.

De micro-sd-kaartjes die Disney bij Panasonic bestelt en voorziet van de complete film, zullen volgens een bericht van Reuters in de verpakking van de dvd worden meegeleverd. De meerprijs voor de versie met extra micro-sd is naar verwachting ongeveer acht euro.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000