Cut the Rope cartoon online

Desktops & monitoren

Geplaatst: 13 december 2011 - 10:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:47

Het bekende Om Nom-personage uit het populaire spelletje Cut the Rope voor smartphone en tablet, heeft een eigen korte cartoon waarin hij de hoofdrol speelt.

De video getiteld 'Om Nom Stories' werd onthuld door ZeptoLab tijdens de LeWeb-conferentie in Parijs. De cartoon (mix tussen cartoon en live action) laat zien hoe Om Nom ontsnapt uit de iPad en op onderzoek gaat in de echte wereld waarin hij stuit op een kat die het op het groene monstertje gemunt heeft.

Cut the Rope is een spel dat in 2010 door het Russische ZeptoLab werd ontwikkeld. In het spel moet je snoep in de mond van Om Nom (het groene monstertje) zien te krijgen door touwen door te snijden. Het spelletje is te koop voor iPhone, iPad en Android en voor Nintendo’s DSi.

[Via: Intomobile]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000