© CIDimport

Boot Camp werkt niet met nieuwe iMac

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 december 2012 - 07:28

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:02

Redactie

Slecht nieuws voor degene die ook Windows wil draaien op de nieuwe iMac van Apple: Boot Camp voorziet niet in de mogelijk om Windows te draaien op de 27-inch iMac met 3 TB Fusion Drive.

Met Boot Camp kunnen Apple-gebruikers ook Windows 7 draaien naast OS X op hun Mac (XP, Vista en Windows 8 worden helemaal niet ondersteund door Boot Camp). Handig wanneer je bepaalde programma’s gebruikt die Windows-only zijn. Lezers van 9to5Mac melden nu echter dat Boot Camp dienst weigert op hun mooie platte nieuwe iMacs met 3 TB Fusion Drive. Dus naast de slordige 2300 euro dan toch nog een pc-tje kopen of voorgoed afscheid nemen van Windows zo lijkt het want Apple heeft nog geen plannen aangekondigd voor een update.

[Via: PCM]

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000