BMW geeft audio-boeken weg

Desktops & monitoren

Geplaatst: 17 februari 2006 - 12:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:19

Mooie, hedendaagse actie van het automerk BMW: op een speciale actie-site kunt u gratis vier audio-podcasts downloaden, met daarin korte verhalen van jonge Britse schrijvers. De verhalen zijn speciaal voor BMW geschreven.

BMW geeft audio-boeken weg

Mooie, hedendaagse actie van het automerk BMW: op een speciale actie-site kunt u gratis vier audio-podcasts downloaden, met daarin korte verhalen van jonge Britse schrijvers. De verhalen zijn speciaal voor BMW geschreven. Het wekt dan overigens ook geen verbazing dat juist dit automerk regelmatig in de verhalen voorkomt.

De BMW Audio Books-serie bestaat uit vier titels. Inmiddels zijn er al twee te downloaden. Op 2 maart en op 16 maart verschijnen de overige verhalen. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000