BenQ: Apple iPhone komt eraan!

Desktops & monitoren

Geplaatst: 24 maart 2006 - 09:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Volgens een hotshot bij BenQ komt er een mobiele telefoon van Apple aan. De 'iPhone' is volgens hem een publiek geheim bij Taiwanese fabrikanten. BenQ zal de telefoon overigens niet zelf voor Apple maken. Deze aankondiging is vooral slecht nieuws voor Motorola, aangezien deze in hetzelfde segment opereren als waar de iPhone terecht zal komen.

BenQ: Apple iPhone komt eraan!

Volgens een hotshot bij BenQ komt er een mobiele telefoon van Apple aan. De 'iPhone' is volgens hem een publiek geheim bij Taiwanese fabrikanten. BenQ zal de telefoon overigens niet zelf voor Apple maken.

Deze aankondiging is vooral slecht nieuws voor Motorola, aangezien deze in hetzelfde segment opereren als waar de iPhone terecht zal komen. De kans is ook groot dat Motorola geen gebruik meer mag/zal maken van iTunes op hun telefoons.

Bron: PCM

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000