© CIDimport

Audi A8 met Google Earth

Desktops & monitoren

Geplaatst: 17 december 2009 - 11:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:22

Redactie

Van plan de nieuwe Audi A8 te kopen? Neem er dan deze unieke extra bij: 's werelds eerste ingebouwde navigatiesysteem met Google Earth. Het systeem heeft een umts-modem waarmee je points of interest kunt downloaden en "andere informatie". Welke info dat is, is onduidelijk maar we nemen aan dat realtime verkeersinfo tot de mogelijkheden behoort.

Van plan de nieuwe Audi A8 te kopen? Neem er dan deze unieke extra bij: 's werelds eerste ingebouwde navigatiesysteem met Google Earth.Het systeem heeft een umts-modem waarmee je points of interest kunt downloaden en "andere informatie". Welke info dat is, is onduidelijk maar we nemen aan dat realtime verkeersinfo tot de mogelijkheden behoort. Prijzen lopen van 95.200 tot 113.900 euro. Voor de auto, dan.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000