Apple lanceert tientallen nieuwe emoji in iOS 10.2

Apple lanceert tientallen nieuwe emoji in iOS 10.2

Desktops & monitoren

Geplaatst: 2 november 2016 - 07:38

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:47

Apple voorziet iOS 10 bij de eerstvolgende update van tientallen nieuwe emoji. Veel oude bekenden hebben daarnaast een nieuw uiterlijk gekregen.

De nieuwe smoeltjes werden afgelopen juni al goedgekeurd door het Unicode Consortium, de organisatie die daarover gaat. Onder andere een clownsgezicht, selfie-hand, zwangere vrouw, gekruiste vingers en verscheidene dieren maken er deel van uit.

Daarnaast komen er emoji bij die beroep vertegenwoordigen, waarbij van elke een mannelijke en vrouwelijke variant bestaat. Denk daarbij aan een astronaut, monteur, kok, zanger, piloot, noem maar op. Ook de huidskleur is hierbij aan te passen.

Wanneer

Wanneer je met de nieuwe emoji aan de slag kunt, is nog even afwachten. Apple moet nog een releasedatum voor iOS 10.2 aankondigen. Tot die tijd is de nieuwste versie van het besturingssysteem wel in béta te gebruiken.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000