Android Market viert 10 miljardste download met goedkope apps

© CIDimport

Android Market viert 10 miljardste download met goedkope apps

Desktops & monitoren

Geplaatst: 7 december 2011 - 07:32

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:49

Redactie

Android Market, de app store van Google heeft de mijlpaal van de 10 miljardste download behaald en het einde is nog niet in zicht met een groei van ongeveer 1 miljard downloads per maand.

Om het eerste miljard te halen had de Android Market 20 maanden nodig, de tweede miljard werd al 5 maanden later behaald. Apple heeft begin dit jaar de 10 miljardste download gehaald en vierde het door een iTunes Gift Card van 10.000 dollar weg te geven.

© CIDimport

Google viert het door, in samenspraak met ontwikkelaars, een aantal apps tegen een gereduceerde prijs aan te bieden de komende 10 dagen. Elke dag zijn dan een aantal apps te koop voor slechts 10 cent. Bekijk deze pagina voor de beschikbare apps.

[Via: Websonic

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000