78 procent van iOS-apparaten draait iOS 7

78 procent van iOS-apparaten draait iOS 7

Desktops & monitoren

Geplaatst: 31 december 2013 - 12:37

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:34

Het aantal iOS-apparaten met een geïnstalleerd iOS 7-besturingssysteem blijft groeien, zo maakt Apple bekend. 78 procent van alle gebruikers is reeds overgestapt.

Het besturingssysteem lanceerde in september en is te installeren op iPhones, iPads en iPods. In oktober had 64 procent van alle gebruikers iOS 7 al geïnstalleerd, gevolgd door 74 procent aan het begin van december. 18 procent draait nog steeds iOS 6 en 4 procent houdt het bij nog oudere versies.

Niet voor iedereen

De keuze voor een upgrade ligt echter niet altijd bij de consument zelf. Zo ondersteunen iPhones die ouder zijn dan de iPhone 4 en de originele iPad iOS 7 niet. Een update gaat dan sowieso niet door, tenzij er wordt overgestapt naar nieuwe hardware.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000