Zo kijk je straks Googles Nexus-aankondiging

Over een paar uurtjes houdt Google een persconferentie en alle ogen zijn dan ook op de zoekgigant gericht. Je kan ook live meekijken. Hoe precies? Dat lees je hier.

Wat en waar?

Google houdt vandaag zijn conferentie in San Francisco, om 18:00 uur Nederlandse tijd. Het event wordt live uitgezonden op het

.

Wat kun je verwachten?

Zoals dat gaat in de techwereld, is er al een hoop bekend. Naar verwachting komt Google in elk geval met de Nexus 5X en de Nexus 6P, die draaien op Android M. Ook een nieuwe Chromecast zit in de kaarten.

Daarnaast is zojuist het bestaan van een tablet uitgelekt, de Pixel C (via Android Police). De Pixel-serie ken je van de Chromebooks, maar Google zou nu ook Android-tablets onder die noemer gaan uitbrengen.

Volgens de geruchten zou deze een 10,2 inch display bezitten en draaien op een Nvidia X1 quadcore processor + 3 GB werkgeheugen. Of dat ook echt zo is, blijkt vanavond.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000